A narancssárgával jelölt részek duplán rájuk kattintva szerkeszthetőek. A Lakás-, irodalista és Galéria menüpontok pedig a felső menüsorban.

Műszaki ismertető

A MyCity Residence műszaki előnyei

weekend

1-4 hálószobás lakások

border_all

Kiváló közlekedés

widgets

minőségi burkolatok

directions_car

Teremgarázs

directions_bike

Kerékpár parkolási lehetőség

filter_vintage

Parkosított belső kert

Residence 1

A Vörösvári út felől az épület tervezésénél nagyon sok kötöttséget kellett betartani a tervezés során. A beépítés a Vörösvári út felől zártsorú. A 93. házszámú iskolaépülethez 20,85 m-es építménymagassággal, a 97. sz. épület, a jelenleg lakott, az OBVSZ szerint bontásra ítélt épülethez pedig 18 m-es építménymagassággal, 5 m-t hátraugorva csatlakoztunk.
A foghíjba kerülő lakóépület belső lépcsőházas, szintenként 3, 4 lakást tartalmaz. A lépcsőház túlnyomásos füstmentes, a lakások előtti közlekedő füstelvezetéses.

Residence 2

A Hunor utca 24-26 sz. hrsz. 18730/2 telekre a Hunor 24 Ingatlanfejlesztő Kft. megbízásából készítettük el a 78 lakásos társasház engedélyezési terveit. A terv alapján történő továbbtervezésre csak irodánk jogosult. A tervezett lakóház és a Vörösvári út 95 sz. alatti telek beépítése közös beruházásként valósul meg.
Az új tervet az eltelt időalatti műszaki elévülés, a lakásnagyságok növelése, a magánút akkori tervtől eltérő kialakítása, és a régészeti feltárás adottságai tették szükségessé.

egyedi ajanlat

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen egyedi ajánlatot

Írja meg konkrét igényeit új otthonával kapcsolatban és személyre szabott ajánlatot küldünk Önnek a MyCity Residence aktuális lakáskínálatából.